Lief en Leed Commissie

Lief en Leed Commissie van vv Zuidland

vv Zuidland wil dat leden en vrijwilligers zich verbonden voelen met de club. Door het aanbieden van een (kleine) passende attentie willen wij onze betrokkenheid met de leden of andere betrokkenen tonen. Wij hopen hiermee de saamhorigheid en de sociale betrokkenheid binnen onze vereniging, maar ook binnen Zuidland en de Gemeente Nissewaard te vergroten. Wij dragen niet voor niets de naam “Door Eendracht Sterk” (D.E.S.)!

Er zijn verschillende gebeurtenissen waarbij vv Zuidland haar leden wil bereiken.

Denk hierbij aan zaken zoals:

• Blessures
  • Ziekte
  • Geboorte
  • Huwelijk
  • Overlijden
  • Jubileum

Wij willen je dan ook vragen wanneer je binnen onze club een feestelijke of verdrietige gebeurtenis verneemt dit te melden bij onze Lief en Leed Commissie. Je kunt je e-mail sturen naar [email protected].

Samenvatting Europa League finale Atalanta Bergamo - Bayer Leverkusen (3-0)

Vandaag om 8:30  Atalanta Bergamo is er gisteren in geslaagd de eerste Europese finale in de clubhistorie direct te winnen. De ploeg van trainer Gian Piero Gasperini was in het Aviva Stadium in Dublin te sterk voor het Bayer Leverkusen van trainer Xabi Alonso. Hiermee pakt Atalanta voor het eerst sinds 1963 weer een prijs en beëindigt de ploeg de ongeslagen recordreeks van Bayer Leverkusen. meer »