Lief en Leed Commissie

Lief en Leed Commissie van vv Zuidland

vv Zuidland wil dat leden en vrijwilligers zich verbonden voelen met de club. Door het aanbieden van een (kleine) passende attentie willen wij onze betrokkenheid met de leden of andere betrokkenen tonen. Wij hopen hiermee de saamhorigheid en de sociale betrokkenheid binnen onze vereniging, maar ook binnen Zuidland en de Gemeente Nissewaard te vergroten. Wij dragen niet voor niets de naam “Door Eendracht Sterk” (D.E.S.)!

Er zijn verschillende gebeurtenissen waarbij vv Zuidland haar leden wil bereiken.

Denk hierbij aan zaken zoals:

• Blessures
  • Ziekte
  • Geboorte
  • Huwelijk
  • Overlijden
  • Jubileum

Wij willen je dan ook vragen wanneer je binnen onze club een feestelijke of verdrietige gebeurtenis verneemt dit te melden bij onze Lief en Leed Commissie. Je kunt je e-mail sturen naar liefenleed@vvzuidland.nl.

Zo doet Argentini� het tot nu toe op het WK 2022

Gisteren om 15:30  Argentinië is vrijdag de tegenstander van het Nederlands elftal in de kwartfinale van het WK 2022. Nadat de Argentijnen in 2021 de Copa América wonnen van Brazilië (1-0) en afgelopen zomer Finalissima van Italië (3-0), willen ze nu het WK 2022 winnen. Maar hoe doet Argentinië het tot nu toe eigenlijk op het toernooi in Qatar? We nemen de komende tegenstander van Nederland onder de loep. meer »