Lief en Leed Commissie - Voetbalvereniging Zuidland

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Lief en Leed Commissie

Lief en Leed Commissie

Lief en Leed Commissie van vv Zuidland

vv Zuidland wil dat leden en vrijwilligers zich verbonden voelen met de club. Door het aanbieden van een (kleine) passende attentie willen wij onze betrokkenheid met de leden of andere betrokkenen tonen. Wij hopen hiermee de saamhorigheid en de sociale betrokkenheid binnen onze vereniging, maar ook binnen Zuidland en de Gemeente Nissewaard te vergroten. Wij dragen niet voor niets de naam “Door Eendracht Sterk” (D.E.S.)!

Er zijn verschillende gebeurtenissen waarbij vv Zuidland haar leden wil bereiken.

Denk hierbij aan zaken zoals:

  • Blessures
  • Ziekte
  • Geboorte
  • Huwelijk
  • Overlijden
  • Jubileum

Wij willen je dan ook vragen wanneer je binnen onze club een feestelijke of verdrietige gebeurtenis verneemt dit te melden bij onze Lief en Leed Commissie. Je kunt je e-mail sturen naar liefenleed@vvzuidland.nl.

Jordy Tutuarima, voetbalprof in Armeni�: "Mijn vriendin zei: 'als je wilt gaan, dan gaan we'"

Gisteren om 14:00  Zijn beste seizoen beleefde hij volgens eigen zeggen bij De Graafschap onder trainer Henk de Jong. NEC heeft een speciale plek in zijn hart vanwege zijn jeugdopleiding en betaald voetbaldebuut. Na een seizoen in de hoogste Griekse divisie proeft Jordy Tutuarima dit seizoen aan een tweede buitenlands avontuur. Bij FC Noah in Armenië om precies te zijn. "Tegen mensen die daarbij vraagtekens zetten, zeg ik eerlijk. 'Als je hier komt, snap je dat'." meer »


Meer nieuws

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!