Mini Pupillenvoetbal | VV Zuidland - Voetbalvereniging Zuidland

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Mini Pupillenvoetbal | VV Zuidland

Mini Pupillenvoetbal | VV Zuidland

Mini Pupillenvoetbal bij VV Zuidland voor 5 en 6 jarigen

Kinderen van 4 jaar oud zijn officieel nog niet speelgerechtigd bij de KNVB om wedstrijden te voetballen. Voor kinderen van 5 en 6 jaar oud biedt de KNVB de organisatievorm 4 tegen 4 aan.

Bij onze vereniging kunnen kinderen van 5 en 6 jaar terecht om leuke en gerichte trainingen te volgen die passen bij deze leeftijdscategorie. Het spelen van 4 tegen 4 wedstrijdjes speelt daarin voor de 5- en 6-jarigen een belangrijke rol.

De eerste kneepjes van het voetbalspel zullen stap voor stap worden bijgebracht. Niet alleen spelenderwijs leren omgaan met de bal, maar ook goed omgaan met elkaar zoals dat in een teamsport hoort.

Tijdens de trainingen, die ongeveer een uur duren, leren de kinderen op een speelse wijze baas te worden over de bal. Onder begeleiding van ervaren (jeugd)trainers leren de kinderen allerlei voetbalhandelingen met en zonder bal uit te voeren.

Voor de mini pupillen is er iedere woensdag de gelegenheid om te trainen van xx.00 uur – xx.00 uur en op iedere zaterdag van x.45 uur – x.45 uur.

We organiseren op de zaterdag regelmatig 4 tegen 4 wedstrijdjes, zowel onderling als tegen andere verenigingen.

Uw kind heeft de volgende spullen nodig:

– Voetbalschoenen
– Scheenbeschermers
– Voetbalkleding (trainingspak/shirt/broek/sokken)

Voor meer informatie over het Mini Pupillenvoetbal of voor het aanmelden van uw zoon/dochter kunt u contact opnemen met de coördinator, via minipupillen@vvzuidland.nl.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!