Club van 10 | VV Zuidland

De club van 10 is in november 1999 opgericht om wat extra’s te kunnen doen voor de jeugd van voetbalvereniging Zuidland, zoals o.a. het Pupillenkamp, de Pupillendag, Jeugdtoernooien, het Sinterklaasfeest en het Nieuwjaarsgourmet.

Om deze extra jeugdactiviteiten op (minimaal) dezelfde wijze te kunnen blijven ondersteunen, kan de Club van 10 nog vele nieuwe leden gebruiken. Hoe meer mensen lid zijn, des te meer we kunnen doen voor de jeugd.

Bent u nog geen lid van de Club van 10 en wilt u wel graag lid worden dan kunt u onderstaande machtiging invullen. Het lidmaatschap van de Club van 10 kost u slechts, u raadt het al, € 10,00 per jaar.

Namens de jeugd van onze voetbalvereniging alvast bedankt voor uw bijdrage!

Club van 10

Machtiging tot Automatische incasso:
Ondergetekende houder(ster) van vermelde rekening machtigt tot wederopzegging de Club van 10 van v.v. Zuidland de contributiebetaling van deze rekening af te schrijven.
Wilt u uw lidmaatschap van de Club van 10 opzeggen dan kunt u contact opnemen met Petra Bevaart 06-46794207.

* = verplicht