Contributie | VV Zuidland - Voetbalvereniging Zuidland

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Contributie | VV Zuidland

Contributie | VV Zuidland

CONTRIBUTIE BETALEN, hoe werkt dat?

Bij aanmelding als lid wordt tegelijkertijd aan de vereniging een machtiging afgegeven om de jaarlijkse contributie automatisch te kunnen incasseren. 

De contributie wordt per seizoen vastgesteld tijdens de Algemene Leden Vergadering en zal in twee termijnen worden geïncasseerd. Zodra de contributie voor het desbetreffende seizoen door de leden is goedgekeurd zal de eerste termijn binnen drie weken na deze datum worden afgeschreven. De tweede termijn zal in het volgend kalenderjaar worden geïncasseerd voor 31 januari.

De hoogte van de contributie is verder afhankelijk van de leeftijd en of er ook daadwerkelijk wordt gespeeld. De voor het seizoen geldende bedragen worden direct na de ALV op de site gepubliceerd. In dit bedrag is nog niet de voor de spelende leden € 15 gereserveerd ten behoeve van het kledingfonds, waarvan shirts, broeken en kousen betaald.

Voor leden die op hetzelfde adres wonen en de contributie laten incasseren van hetzelfde rekeningnummer kan een beroep worden gedaan op de zogenaamde “kap-korting”. Dit is een korting van 10% per lid op de contributie minus de bijdrage aan het kledingfonds. Om hiervoor in aanmerking te komen kan er contact worden opgenomen met de penningmeester via penningmeester@vvzuidland.nl

Indien er om welke reden dan ook het beschreven proces niet tot betaling van de contributie leidt kan de vereniging het desbetreffende lid het spelen van wedstrijden en het bezoeken van trainingen ontzeggen. Verder zal het alsnog verschuldigde bedrag per keer met € 5 worden verhoogd.

Hoogte contributie (exclusief bijdrage kledingfonds & bijdrage conform vrijwilligersbeleidsplan) seizoen 2022-2023:

Niet spelend:  €   60

Mini-pupillen: €   55

7 tegen 7:       €   60

Pupillen:         €  125

Junioren:        €  150

Senioren:        €   185

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!