Lid worden | VV Zuidland - Voetbalvereniging Zuidland

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Lid worden | VV Zuidland

Lid worden | VV Zuidland

Leuk dat je lid van VV Zuidland wilt worden, je bent van harte welkom!

Lid worden van de VV Zuidland kan vanaf 5 jaar. In eerste instantie spelen de jongens en meiden nog geen competitie maar leren ze op deze leeftijd spelenderwijs kennismaken met het voetbal. In overleg met de jeugdcoördinatoren wordt besproken, wanneer ze in de O7-competitie (4 tegen 4) gaan spelen. VV Zuidland heeft ook een drietal G-teams die in een aparte competitie spelen. De indeling van de teams gaat op geboortejaar.

Voor aanmelden kan het inschrijfformulier worden ingevuld. Na aanmelding wordt er z.s.m. contact met u opgenomen.

Vragen betreffende het lidmaatschap kunnen ook verzonden worden naar: ledenadministratie@vvzuidland.nl

Op onderstaande lidmaatschaps overeenkomst is de Privacyverklaring, het Huishoudelijk Reglement en het Vrijwilligersbeleidsplan van toepassing.

Inschrijfformulier VV Zuidland


Bij problemen met uploaden kunt u de scan ook mailen naar ledenadministratie@vvzuidland.nl
Kies bestandWijzigVerwijder
Soms worden er foto’s en of video's van uw kind gemaakt tijdens activiteiten. Deze foto’s en video’s kunnen gebruikt worden voor onze website, social media, clubblad, posters, flyers en andere door de vereniging uitgegeven beelddragers.
Uiteraard willen wij hier zorgvuldig mee omgaan, en vragen bij deze om uw toestemming om dit te mogen doen.
U mag natuurlijk altijd terugkomen op de door u opgegeven toestemming.

Als vereniging hebben wij vrijwilligers nodig om voor onze leden het voetbal mogelijk te maken. Samen maken we de vereniging. Daarvoor verwachten we van elk lid een actieve bijdrage. Op de website staan diverse vacatures en informatie over verschillende taken binnen de vereniging. Ieder lid ouder dan 16 jaar, of indien jonger dan 16 jaar de ouders/verzorgers, is dit verplicht zoals vastgesteld in het vrijwilligersbeleidsplan van 9 juli 2018. Wassen, rijden en vlaggen bij het eigen team vallen hier niet onder. Hieronder kunt u aangeven met welke activiteit u de vereniging kan ondersteunen.
Indien u gekozen heeft voor overig, dan graag aangeven met welke bijdrage u de vereniging zou willen ondersteunen. (Het rijden naar wedstrijden en/of trainingen en het wassen van een wedstrijdtenue hoort niet tot de vrijwilligerstaken).
Of dat u wellicht al een evt. bijdrage levert aan de vereniging.
Alle contributies worden, verdeeld over het seizoen, in twee termijnen middels een automatische incasso geïnd. Zodra de hoogte van de contributie is vastgesteld door de Algemene Leden Vergadering zal de eerste termijn binnen drie weken na de vergadering worden geïncasseerd. De tweede termijn zal worden geïncasseerd voor 31 januari in het volgend jaar.

Voor degenen die zich hebben aangemeld na deze data, zal afhankelijk van het moment van aanmelding een andere regeling gelden; een en ander in overleg met de penningmeester.
Machtiging:
Voor het afschrijven van de contributie dient u onderstaande machtiging, volledig in te vullen en te ondertekenen. Aanmeldingsformulieren zonder ingevulde en ondertekende machtiging kunnen helaas niet in behandeling worden genomen.
Het lidmaatschap gaat pas in als uw kind geplaatst is in een team/elftal.

Door ondertekening van dit formulier geeft u toestemming aan VV Zuidland om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven wegens contributie en boetes en uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van VV Zuidland.

Voorkom stornering door saldotekort, onjuiste tenaamstelling en geblokkeerde of opgeheven rekening. Beëindiging van het lidmaatschap met behulp van het digitale mutatieformulier op de website vvzuidland.nl. Opzeggingen 1 augustus tot en met 31 augustus: alleen KNVB contributie betalen. Opzeggingen 1 september tot 31 december: 1e termijn betalen. Opzeggingen na 1 januari: 1e en 2e termijn betalen. Uiteraard kan hiervan worden afgeweken, indien een speler langdurig geblesseerd is. De voorwaarden en de actuele contributie en/of bedragen zijn te vinden op de website. Indien er niet geïncasseerd kan worden zal de leider van het betreffende elftal met de speler of diens ouders, contact opnemen. Wordt de contributie daarna niet binnen de afgesproken tijd voldaan volgt een trainings- en speelverbod.  Ook dan zal de contributie verhaald worden. Neem bij betalingsproblemen zelf contact op met de penningmeester.* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!