Datum

20 oktober 2018 14:30

Accommodatie

Onbekend

Vandaag een bekerronde spelen in Oud-Beijerland tegen SHO 5. Zuidland begon vooruitstrevend wat in de 6e minuut een schot op de lat opleverde voor Zuidland. Hierna was het SHO dat de regie overnam en alle aanvallen van Zuidland ontregelde. Er werd door Zuidland te gehaast gespeeld en door het snelle rondspelen van SHO kreeg Zuidland geen vat op het spel. Er werd naar de lange pass gezocht, deze kwamen helaas niet allemaal aan. In de 36e minuut werd zo’n pass onderschept en in twee trappen lag de bal op de 16 meter waar de SHO speler een schot losliet, deze werd onderweg van richting veranderd en de 1-0 werd gescoord. Het was Zuidland dat op jacht ging naar de gelijkmaker, maar die kwam er niet en dus de rust in met een 1-0.

De tweede helft was het Zuidland dat de mouwen opstroopte, maar het waren de slimmigheden van SHO die telkens de aanvallen ontregelden. Dat duurde tot de 79e minuut, toen een hoge bal van achteruit achter de verdediging van SHO plofte ,deze hier geen raad mee wisten en dat Tim met een schitterende boogbal de gelijkmaker achter de keeper schoot. En ondanks de felle protesten van vermeend buitenspel, werd de 1-1 genoteerd. het was SHO dat steeds feller ging protesteren richting scheids. In de 83e minuut was het Benne die een bal onderschepte deze snel naar Max passte,d eze zet voor en het was Rucentney die de 1-2 voor zijn rekening nam. In de 85e minuut werd een aanval over rechts met Tim in de hoofdrol, sprint de 16 meter in en werd op de achterlijn onregelementair gestopt. Scheids beslist strafschop, Alessio achter de bal en deze scoort feilloos de 1-3! Wedstrijd in de pocket.
In de 86e minuut een verkeerde pass van Dave wordt onderschept door een SHO aanvaller deze haalt uit en de 2-3 ging op het scorebord. In de 89e minuut wordt een bal ongelukkig en onnodig tot hoekschop verwerkt. De hoekschop wordt genomen en het was een speler van SHO die bij de tweede paal vrij stond en de 3-3 binnenkopte en een minuut later werd er afgefloten en moesten strafschoppen beslissen.

Zuidland begon en de eerste strafschop werd op de paal geschoten... de rest werd zowel door SHO en Zuidland keurig afgewerkt maar was het SHO dat aan het langste eind trok.