Datum

10 november 2018 12:00

Accommodatie

Onbekend

Vandaag tegen het iets lager geplaatste Botlek 2 voetballen. Het is nog steeds geen garantie dat je tegen lager geplaatste teams eventjes wel zal gaan winnen, maar vanaf de aftrap was het Zuidland dat liet zien de punten in Zuidland te willen houden. Zij hadden dus Botlek vanaf het eerste fluitsignaal stevig onder druk gezet, maar moesten wel de counters van Botlek in de gaten houden. In de eerste 45 minuten was het de keeper van Botlek met zijn reddingen die Botlek in de race hielden, 3 maal wist hij 100% kansen te elimineren en zo werd de rust ingegaan met een 0 -  0 stand.

De tweede helft werd  gestart zoals de eerste werd geëindigd, een sterk Zuidland dat niet bij machte was om de ban te breken en zoals de voetbalwet zegt scoor je niet zelf dan zal de tegenstander dat wel doen. In de 65e minuut was het Botlek dat een vrije trap nam, Zuidland verdedigers die de bal niet weg kregen en het was de Botlek aanval die met een kopbal de 0 – 1 op het scorebord liet noteren. Vanaf de aftrap veroverde Zuidland de bal en het was Tim die een voorzet afleverde bij Rucenthney die de gelijkmaker geheel onverwacht tegen de touwen aanwerkte, in de 71e minuut werd er een aanval opgezet die op niets uit leek te lopen, de bal belandt bij Alessio en deze werkte de bal achter de keeper en de bevrijdende 2-1 werd bijgeschreven. Hierna was het Botlek dat alles op alles zette om de gelijkmaker te scoren, waarbij  de Zuidland verdedigers hun handen vol hadden om dat tegen te gaan. In de 88e minuut was het Zuidland dat een hoekschop mocht nemen,deze werd getrapt door Dave en was het Tim die de wedstrijd op slot schoot 3-1 voor de thuisploeg.

Over het geheel gezien een terechte uitslag met zoveel gemiste kansen,maar wie maalt daar nu nog om de punten zijn binnen en de aansluiting net de boverste ploegen staat er.