16 februari 2019 11:30

Accommodatie

Onbekend

Zaterdag 16 feb 2019.

Vandaag in een heerlijk voorjaarsweertje voetballen tegen Rijnmond Hoogvliet Sport 2, hopende op een mooi potje voetbal want aan het weer zal het niet liggen. (de week hiervoor was het bar en boos)vanaf de aftrap was her RH dat het initiatief nam en de verdediging van Zuidland onder druk zette, en dat duurde precies 15 minuten, waarbij Zuidland met een schot op de paal van RH door dat welbekende oogje kroop. Hierna ging het knopje bij Zuidland om en namen zij het heft in handen, en met verzorgde opbouw werden er veel kansen gecreëerd. Wat in de 39e minuut een splijtende pass door het hart van de verdediging van RH Tom deed bereiken, deze alleen voor de keeper verscheen en deze met een eenvoudige schuiver passeerde, en eindelijk de welverdiende 0 – 1 op het scorebord liet noteren. Tot aan het fluit signaal nog enkele kansen gehad, maar rusten met een 0-1 voorsprong. Wat zou de tweede helft brengen.

De tweede helft begon zoals de eerste helft was geëindigd met een sterk Zuidland dat de druk op de verdediging van RH opvoerde, in de 56e minuut werd een voorzet vanaf rechts door zowel aanvallers en verdedigers gemist, maar was het bij de tweede paal staande Alessio die alert reageerde en toch wel eenvoudig de 0 – 2 tegen de touwen aan werkte. Hierna werden er vele kansen gecreëerd maar ook weer gemist, tot de 73e minuut een vlammend schot van Niels door de keeper werd gekeerd maar de bal in de voeten van Dave deponeerde deze bedacht zich niet en de 0 – 3 werd genoteerdt.in de 80e minuut was het wederom Dave die de 0 – 4 en tevens eindstand liet noteren.

Een over de gehele wedstrijd gezien een terechte uitslag, Hoop dat het volgende week hetzelfde weer wordt.