Registratie bezoekers

Om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan is er vanuit de KNVB opdracht gegeven om een registratie formulier te plaatsen op de website van de v.v.Zuidland (alle voetbalverenigingen overigens) om NIET MEER  dan 20 bezoekers per uitspelend team toe te laten op het sportcomplex "GROOT_NIBBELAND".  Onder deze 20 bezoekers horen NIET de spelers, begeleiders en bestuurleden van dit uitspelend team.

Het registratieformulier is 14 dagen voor aanvang wedstrijd in te vullen en zal per mail worden doorsgestuurd naar de coördinator van ons coronateam v.v.Zuidland.

Bij meer dan 20 aanmeldingen voor een specifieke wedstrijd zal deze wedstrijd uit de keuze mogelijkheid gehaald worden en is het bezoeken van deze wedstrijd helaas niet meer mogelijk.

Let op : dit is alleen voor "bezoekers uitwedstrijden" . Het thuispubliek hoeft zich dus NIET voor een thuiswedstrijd aan te melden maar zich wel houden aan de regels van de v.v.Zuidland, KNVB en het RIVM

registratie.png

Klik op bovenstaande button voor registratie van uw te bezoeken wedstrijd bij v.v.Zuidland