Pupillendag 2023 | VV Zuidland

Pupillendag 1 juli, kom jij ook?

Ook dit jaar wordt de traditionele pupillendag georganiseerd. Op deze dag gaan we met elkaar allemaal leuke (voetbal)spelletjes doen. Vanzelfsprekend mogen de ouders op deze dag ook nog een wedstrijd tegen hun kind(eren) voetballen en strijden de O10 t/m O13 spelers voor de titel “penaltykoning(in) 2023”.

Om de groep kinderen niet te groot te laten zijn, organiseren we dit in twee dagdelen, te weten:

Van 09.00 tot 12.15 uur voor de teams O6 t/m O9. We sluiten deze ochtend af met ouder-kind voetbal vanaf 11.30-12.15 uur.

Van 12.45 tot 17.30 uur voor de teams O10 t/m O13. Het is de bedoeling dat je al gegeten hebt. Nadat we eerst om 15.30 nog strijden om de penalty bokaal, sluiten we deze middag af met ouder-kind voetbal vanaf 16.30 uur.

Papa’s, mama’s, broertjes, zusjes, opa’s, oma’s en andere belangstellenden, komen jullie ook gezellig kijken?  De kantine is geopend voor een hapje & een drankje. We hebben mooi weer besteld.

Wil je meedoen aan de ‘Pupillendag 2023’, meld je dan uiterlijk 23 juni 2023 via de site van v.v. Zuidland aan (www.vvzuidland.nl). Ook de kinderen die meetrainen zijn van harte welkom! Deelname is gratis!

Voor deze dag zijn wij nog op zoek naar vrijwilligers die ons willen helpen en zo ook hun vrijwilligersuren kunnen maken. Bij de aanmelding via de site kunnen ouders zich opgeven.

Met vriendelijke groet,
Jeugd Activiteiten Commissie v.v. Zuidland

Pupillendag 1 juli, kom jij ook?

Dit formulier is niet meer actief