Pupillendag | VV Zuidland

Pupillendag op zaterdag 22 juni!

Dit jaar geen spelletjes voor de teams vanaf de O8, maar volop actie op het veld! Waar we het hele jaar voor trainen, gaan we nu echt doen: voetballen!

Voor de teams van de O8 t/m O13 organiseren we een gezellig en sportief voetbaltoernooi.

Het toernooi begint om 10.00 uur met de jongste spelers. Daarna komen de andere leeftijdscategorieën aan de beurt. Elk tijdsblok duurt ongeveer 1 tot 2 uur, afhankelijk van het aantal aanmeldingen per leeftijdscategorie. We verwachten dat het toernooi rond 15.30 uur afgelopen zal zijn. Dit sluiten we ouderwets af met een ouder en kind toernooi!

Uiteraard is er ook gedacht aan de teams O6 en O7. Voor hun een gezellige ochtend vanaf 10.00 uur, vol voetbalplezier en spelelementen.

Gedurende de dag wordt er goed voor de kinderen gezorgd. Dankzij onze gulle sponsor, Farm Frites, krijgen alle deelnemers een heerlijk patatje aangeboden. Vanuit de vereniging zorgen we voor een snoepje en een glaasje siroop om de energie op peil te houden. De kantine is de hele dag open, dus geef uw kind eventueel wat geld mee zodat ze zelf ook nog iets kunnen kopen. En kom vooral zelf uw kind ook even supporten! ⚽

Zonder vrijwilligers zijn we nergens. Wilt u ook een groep begeleiden? Geef u dan op via het aanmeldformulier.

We kijken ernaar uit om samen met jullie een fantastische dag vol voetbalplezier te beleven! Aanmelden kan tot 10 juni. Hierna is aanmelden ivm het indelen van de teams niet meer mogelijk. Kosten zijn €4.50 per kind.

Met vriendelijke groet,
Jeugd Activiteiten Commissie v.v. Zuidland

Pupillendag op zaterdag 22 juni!

Dit formulier is niet meer actief