Oranjefestival 2021 | VV Zuidland

AVINSTROOM_PERSBERICHT_1.jpeg

Oranjefestival, jij komt toch ook?

Het is helaas niet het seizoen waarop we gehoopt hebben met competitie wedstrijden tegen andere verenigingen, aangemoedigd door vaders, moeders en andere familieleden. Gelukkig zien we wel de kinderen wekelijks lekker trainen en onderlinge wedstrijdjes spelen. Als afwisseling willen we op zaterdag 24 april een oranjefestival organiseren waarbij we met elkaar allemaal leuke (voetbal)spelletjes willen doen.

Om de groep kinderen niet te groot te laten zijn organiseren we dit oranjefestival in twee dagdelen,  te weten:

Van 09.00 tot 12.15 uur voor de teams O7 t/m O9. Ophalen bij het hek O9 12.15, O8 12.20, O7 12.25 uur.

Van 12.45 tot 16.00 uur voor de teams O10 t/m O13.

Helaas is de kantine gesloten maar de kinderen krijgen nog wel een broodje knakworst (O7-O9 einde dagdeel 1, O10-O13 begin dagdeel 2) en voldoende te drinken. Kinderen moeten zich wel thuis omkleden!

In verband met corona maatregelen is het niet toegestaan dat ouders op het voetbalterrein komen.

Wel willen we de ouders via foto’s op de facebookpagina van v.v. Zuidland laten meegenieten van deze dag.

Wil je meedoen aan het ‘Oranjefestival 2021’, meld je dan uiterlijk 17 april 2021 via de site van v.v. Zuidland aan (www.vvzuidland.nl). Ook de kinderen die meetrainen zijn van harte welkom! Deelname is gratis!

Belangrijk:

Mocht je op de dag zelf verkouden en/of grieperig zijn dan blijf je thuis. Ook als binnen het gezin iemand koorts en/of last van benauwdheid heeft of positief getest is, blijf je thuis. Geef dit dan wel aan ons door, zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Met vriendelijke groet
Jeugd Activiteiten Commissie v.v. Zuidland

Oranjefestival 2021

Dit formulier is niet meer actief