Nieuwjaarstoernooi 2024

De Jeugd Activiteiten Commissie organiseert een Nieuwjaarstoernooi!!

Op zaterdag 6 januari 2024 organiseren wij in sporthal Drenkwaard een Nieuwjaars zaalvoetbaltoernooi voor de O6 t/m O18. We spelen een mixtoernooi per leeftijdscategorie, waarbij elke leeftijdscategorie in een eigen tijdsblok voetbalt.

Het toernooi zal voor de jongsten (06/07) om 10.00 uur starten, gevolgd door de daaropvolgende leeftijdscategorie.

Zoals we nu denken worden dit de volgende leeftijdscategorieën, let op dit is onder voorbehoud van het aantal aanmeldingen!

O6-O7-O8

O9-O10

O11-O12

MO13-MO15

O13-O15

O16-O18

Elk tijdsblok duurt tussen 1 en 2 uur, afhankelijk van aantal aanmeldingen per leeftijdscategorie. We verwachten dat het toernooi voor de laatste groep rond 21.00 uur is afgelopen.

De tijdsblokken en indelingen zullen op basis van het aantal aanmeldingen definitief worden gemaakt. Dit zullen we tijdig via de site bekendmaken.

De spelers hebben zaalschoenen (géén zwarte zolen), sokken, t-shirt en een broekje nodig. Er wordt niet voor eten en drinken gezorgd! De kantine in de sporthal is open

Onder de aanmeldingen worden 3 vuurwerkpakketten verloot, gesponsord door Vuurwerk Hellevoetsluis! De winnaars krijgen hier rond de Kerst bericht van.

Aanmelden kan tot uiterlijk 18 december via de site. Eigen bijdrage is € 5,00 per speler, te betalen direct bij aanmelding via de site!

Om deze dag goed te laten verlopen kunnen we nog genoeg vrijwilligers gebruiken. Wil je coach of scheidsrechter zijn meld je dan als vrijwilliger aan bij de aanmelding bij het JAC via [email protected]

*trainers worden niet standaard bij een team ingezet. Ook die vragen we om zich op te geven als coach of scheidsrechter.

Alvast bedankt!

Nieuwjaarstoernooi 2024

Dit formulier is niet meer actief