Nieuwjaarstoernooi 2023 - Voetbalvereniging Zuidland

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuwjaarstoernooi 2023

Nieuwjaarstoernooi 2023

De Jeugd Activiteiten Commissie organiseert een Nieuwjaarstoernooi!!

Op zaterdag 7 januari 2023 organiseren wij in sporthal Drenkwaard een Nieuwjaars zaalvoetbaltoernooi voor de O6 t/m O17. We spelen een mixtoernooi per leeftijdscategorie, waarbij elke leeftijdscategorie in een eigen tijdsblok voetbalt.

Het toernooi zal voor de jongsten (06/07) al om 10.00 uur starten, gevolgd door de daaropvolgende leeftijdscategorie. Elk tijdsblok duurt tussen 1 en 2 uur, afhankelijk van aantal aanmeldingen per leeftijdscategorie. We verwachten dat het toernooi voor de oudste groep (015/017) rond 21.00 uur is afgelopen.

De tijdsblokken en indelingen zullen op basis van het aantal aanmeldingen definitief worden gemaakt. Dit zullen we tijdig via de site bekendmaken.
De spelers hebben zaalschoenen (géén zwarte zolen), sokken, t-shirt en een broekje nodig. Er wordt niet voor eten en drinken gezorgd! De kantine in de sporthal is open.

Onder de aanmeldingen worden 3 vuurwerkpakketten ter waarde van maar liefst € 89,99, € 115,00 en € 129,99 verloot, gesponsord door Vuurwerk Hellevoetsluis! De winnaars krijgen hier rond de Kerst bericht van.

Natuurlijk wil je zoon of dochter lekker in de zaal voetballen als het buiten koud en guur is, toch?  Meld hem/haar dan uiterlijk vrijdag 23 december 2022 via de site aan. Eigen bijdrage is € 5,00 per speler, te betalen direct bij aanmelding via de site!

Om deze dag goed te laten verlopen kunnen we nog genoeg vrijwilligers gebruiken. Wil je coach of scheidsrechter zijn meld je dan als vrijwilliger aan bij de aanmelding. Alvast bedankt!

Voor vragen: activiteiten@vvzuidland.nl


Nieuwjaarstoernooi 2023

Dit formulier is niet meer actief
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!