De Jeugd Activiteiten Commissie organiseert het SINTERKLAASFEEST

Vrijdagavond 29 november 2019 vieren wij in de kantine van de voetbalvereniging het jaarlijkse Sinterklaasfeest voor de spelers en hun leiders.

Het feest wordt in twee delen gevierd:

Deel 1 is voor de O7, O8 en O9 spelers en speelsters en begint om 18.15 uur en duurt tot 19.30 uur.
Deel 2 is bingo voor de O1O, O11, O12 en O13 spelers en speelsters en begint om 20.00 uur en duurt tot 21.30 uur.

Natuurlijk wilt uw kind hierbij aanwezig zijn. Meld hem/haar dan uiterlijk dinsdag 12 november 2019  via de site aan. De kosten zijn € 7,50 per kind, direct te betalen bij aanmelding via de site!

In verband met de inkoop van cadeaus worden er na deze datum echt geen inschrijvingen meer geaccepteerd, dus wees er snel bij!!

Voor vragen:
activiteiten@vvzuidland.nl