Het Sinterklaasfeest 2021

De Jeugd Activiteiten Commissie organiseert het SINTERKLAASFEEST

Vrijdagavond 26 november 2021 vieren wij in de kantine van de voetbalvereniging het Sinterklaasfeest voor de spelers en hun leiders. We zijn blij dat Sinterklaas dit jaar weer langs kan komen!

Het feest wordt in twee delen gevierd:

Deel 1 is voor de O6, O7, O8 en O9 spelers en speelsters en begint om 18.00 uur en duurt tot 19.45 uur.
Deel 2 is bingo voor de O1O, O11, O12 en O13 spelers en speelsters en begint om 20.15 uur en duurt tot 21.30 uur.

Natuurlijk wilt uw kind hierbij aanwezig zijn. Meld hem/haar uiterlijk dinsdag 9 november 2021  via de site aan. De kosten zijn € 7,50 per kind, direct te betalen bij aanmelding via de site!

Omdat Sinterklaas al vroeg vertrekt uit Spanje en dus alle cadeautjes al aan boord moet hebben worden er na deze datum echt geen inschrijvingen meer geaccepteerd, dus wees er snel bij!!

Belangrijk:
Mocht je op de dag zelf verkouden en/of grieperig zijn dan blijf je thuis. Ook als binnen het gezin iemand koorts en/of last van benauwdheid heeft of positief getest is, blijf je thuis. Geef dit dan wel aan ons door, zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Voor vragen: activiteiten@vvzuidland.nl

Sinterklaasfeest 2021

Dit formulier is niet meer actief