Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuwsbrief vrijwilligers WK25-2019

Nieuwsbrief vrijwilligers WK25-2019

Nieuwsbrief vanuit de Vrijwilligerscommissie vv Zuidland
wk25-2019     

Het voetbalseizoen komt ten einde. De laatste wedstrijden en toernooien zijn gespeeld, voor het ene team succesvol, voor het andere team helaas wat minder. Voor de vereniging betekent dit niet dat het hek op slot gaat en in augustus weer opengaat voor de eerste trainingen. Nee, ook in deze tijd wordt er nog steeds voor en achter de schermen hard gewerkt door de vrijwilligers.


26 en 27 juni a.s. zal de Kledingcommissie alle ingeleverde kleding innemen, sorteren en opruimen. Hiervoor hebben reeds twee enthousiaste moeders zich aangemeld om mee te helpen. Top!! Maandag 1 juli a.s. zullen het spelmateriaal en de ballen geïnventariseerd worden. Hier heeft helaas nog niemand zich voor ingeroosterd. We zoeken twee vrijwilligers met spierballen, dus heb je zin in een extra avondje work-out: rooster je in en help mee!

De Onderhoudsploeg heeft de handen vol aan het netjes houden van het gras en groen op het complex. Voor snoeiwerkzaamheden in week 26 en 27 zijn we daarom op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die de strijd tegen ongewenst groen aan willen gaan. 1 enthousiaste vader heeft zich al ingeroosterd, maar we hebben meer hulp nodig. Check het rooster en meld je aan!!

Woensdagochtend 10 juli a.s. staat Operatie Grote ZomerSchoonmaak op de planning. De kantine, keuken en aangrenzende ruimtes zullen binnenstebuiten gekeerd worden, zodat we het nieuwe seizoen met een schone, frisse accommodatie weer kunnen starten. Er heeft zich 1 enthousiaste moeder (super!) aangemeld, wie komt haar helpen? We zoeken hiervoor nog 5 vrijwilligers. En… er is iets lekkers bij de koffie!!

Voor alle hierboven genoemde taken geldt: de verdiende punten tellen mee voor je vrijwilligerstaak voor het volgende seizoen (2019-2020)!!

De komende weken zal het rooster verder gevuld worden met taken voor vrijwilligers in het kader van het Vrijwilligersbeleid. Houd de site en de app dus in de gaten, zodat je je in kunt roosteren voor een taak naar jouw gading.

We hebben gezien dat veel mensen zich nog niet geregistreerd en aangemeld hebben als vrijwilliger. We verzoeken jullie dit alsnog uiterlijk 1 juli a.s. te doen. Als je zelf je account aanmaakt heb je zo controle over je account en de keuze voor en het inroosteren van je taken. Je e-mailadres wordt aan je account gekoppeld en hierop ontvang je berichten over o.a. je ingeroosterde taken. Als er na deze datum geen geregistreerd vrijwilligersaccount is, bestaat de mogelijkheid dat de Vrijwilligerscommissie diegene indeelt voor een vrijwilligerstaak in het rooster bij aanvang van het nieuwe seizoen.

Check de site www.vvzuidland.nl of de VoetbalAssist-app onder ‘Vrijwilligers’ hoe je je moet registreren en aan moet melden. Het rooster bevindt zich hier ook en check nog even het Vrijwilligersbeleidsplan voor wie dit Vrijwilligersbeleid geldt.

 Vragen of opmerkingen kunnen gemaild worden naar: vrijwilligers@vvzuidland.nl

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!