Voetbalkamp | VV Zuidland - Voetbalvereniging Zuidland

Voetbalkamp | VV Zuidland

Voetbalkamp 2022

Het traditionele pupillenkamp staat weer voor de deur en de Jeugd Activiteiten Commissie nodigt daarom alle pupillen van de JO/MO 7, 8, 9, 10, 11, 12 en 13 uit om zich op te geven voor het jaarlijks terugkerende voetbalweekend! Om mee te kunnen met het voetbalkamp moet uw kind minimaal 7 jaar zijn (gerekend vanaf de kampdatum).

Het voetbalkamp is dit jaar gepland op vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 mei. Net als voorgaande jaren reizen we per bus naar groepsaccommodatie “De Kievit” in het Brabantse Esbeek.

Uiteraard wordt iedereen te zijner tijd via de website van de vereniging geïnformeerd over de vertrektijd, inpaklijst e.d.

Je kunt je uiterlijk tot 22 april 2022 aanmelden via de site. De kosten voor het voetbalkamp bedragen €85,- per pupil, te betalen direct bij aanmelding via de site.

Mochten er kinderen zijn die medicijnen gebruiken, allergieën hebben of een dieet volgen, wilt u dit dan a.u.b. vermelden bij “bijzonderheden” ?

Vriendelijke groet,

Jeugd Activiteiten Commissie

emo.png

Voetbalkamp 2022