Vacatures | VV Zuidland

Sponsorcommissie

04-10-2021

Durfals - Aanpakkers - Doorzetters - Vormgever Advertenties

De Sponsorcommissie van vv Zuidland zoekt:

Durfals
  Aanpakkers
Doorzetters
-  Iemand die deze advertentie beter kan vormgeven dan wij

De Sponsorcommissie van vv Zuidland bestaat uit enkele enthousiaste vrijwilligers die zich actief inzetten om de relatie met bestaande sponsoren te onderhouden en nieuwe sponsoren te werven. Ook organiseren wij diverse activiteiten voor en door sponsoren. De sponsorinkomsten zijn een grote bron van inkomsten voor onze vereniging.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers om onze activiteiten verder uit te breiden.

Vind jij het leuk om op zoek te gaan naar nieuwe sponsoren en de contacten met onze bestaande sponsoren te onderhouden? Ben jij een creatieveling die zijn hand er niet voor omdraait om bijvoorbeeld een folder of poster te ontwerpen? Of ben jij iemand die een waardevolle aanvulling voor onze Sponsorcommissie is en goed is in bedenken of organiseren van activiteiten?

Wat kost het je?

Al naar gelang de lopende zaken en activiteiten zal het je ongeveer een tot twee uur per week kosten, echter; het is vrijwillig, maar niet vrijblijvend. We vergaderen ongeveer een keer per maand, maar hebben, indien nodig, vaker contact met elkaar.

Wat levert het je op?

Het is een vrijwilligersfunctie, dus er is geen financiële beloning. Wel levert het je positieve energie, ervaring en uitbreiding van je netwerk op. Én je krijgt vrijstelling van betaling van de verplichte vrijwilligersbijdrage.

Ben je net zo enthousiast als wij? Stuur dan een berichtje naar onze Sponsorcommissie via sponsorcommissie@vvzuidland.nl. of klik op onderstaande knop "Ik heb interesse" we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Reageren op de vacature

Kies bestandWijzigVerwijder