Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

CONTRIBUTIE BETALING EERSTE SEIZOENSHELFT 2022-2023

CONTRIBUTIE BETALING EERSTE SEIZOENSHELFT 2022-2023

16 september 2022 10:15Het nieuwe voetbalseizoen is begonnen. Sommigen hebben hun eerste wedstrijden al gespeeld. Anderen staan te popelen om te mogen beginnen en willen graag hun hobby uitoefenen op onze velden. Allemaal leden van onze vereniging. En bij lid zijn hoort ook (helaas) de verplichting om contributie te betalen. De inkomsten hiervan vormen een belangrijke geldbron voor onze vereniging. Hier worden o.a. activiteiten, trainers, onderhoud en materialen van bekostigd.

Innen contributie:
Voor degenen die de vereniging een machtiging tot automatische incasso hebben verstrekt zal de contributie in twee delen worden geïncasseerd.
Het incasseren van het eerste deel zal omstreeks 1 oktober a.s. plaatsvinden, het tweede deel omstreeks 25 januari 2023.
Om de incasso succesvol te laten zijn is het belangrijk om te zorgen dat de
opgegeven rekening ook daadwerkelijk belast kan worden. Indien dit bezwaar oplevert dan graag even melden aan de penningmeester via penningmeester@vvzuidland.nl zodat er wellicht een andere afspraak gemaakt kan worden.

De contributiebedragen voor het seizoen 2022 - 2023 worden tijdens de ALV van 26 september a.s. vastgesteld en daarna via de gebruikelijke kanalen gecommuniceerd.

De niet-spelende leden die nog handmatig betalen worden nogmaals verzocht om aan de vereniging een machtiging af te geven om in het vervolg automatisch te kunnen incasseren. Op onze website wordt aangegeven hoe dit geregeld kan worden.

Wij wensen iedereen een fijn voetbalseizoen toe!


Namens het bestuur,
Penningmeester
Cees Bevaart

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!