Vacature club van 50

6 mei 2022 10:00

Wil jij meer voor onze vereniging betekenen dan alleen speler of supporter zijn? Ben je niet op zaterdagen of doordeweeks beschikbaar om op de vereniging een handje te helpen? Ben je administratief goed onderlegd? Dan is er nu een leuke functie binnen onze vereniging beschikbaar die niet veel tijd kost én je thuis kan uitvoeren!
De Club van 50 van vv Zuidland bestaat uit ca. 65 leden die onze voetbalvereniging een warm hart toedragen en jaarlijks € 50,00 doneren. Deze donaties worden aangewend om ons complex te onderhouden, vernieuwen of uit te breiden. De afgelopen jaren heeft de Club van 50 financiële bijdragen gedaan aan: het vervangen van vang- en doelnetten, de realisatie van het kunstgrasveld, onderhoud en uitbreiding van de warmwatervoorziening, aanschaf van gereedschap en materiaal voor de onderhoudsploeg en het nieuwste project van onze vereniging: het realiseren van een overkapping aan de kantine.
De Club van 50 is per direct op zoek naar iemand die de administratie van de Club van 50 wil uitvoeren.
Wat houdt het in?
- Eenmaal per jaar de nieuwsbrief opstellen met daarbij het verzoek tot betaling/berichtgeving incasso en deze versturen naar de leden van de Club van 50. Dit vindt plaats in augustus/september
- Incassobatch maken i.s.m. de penningmeester en de ledenadministrateur (in augustus/september)
- Bijhouden ontvangen betalingen
- Bijhouden wijzigingen ledenadministratie
- Opstellen financieel jaaroverzicht (evt. i.s.m. de penningmeester). Dit vindt plaats in juni.
- Deze werkzaamheden gaan in het algemeen in overleg met/in samenwerking met de penningmeester van vv Zuidland en de ledenadministrateur
De piek van de werkzaamheden ligt in het begin van het nieuwe seizoen en aan het einde van het seizoen. Voor de rest zal de tijdsinvestering minimaal zijn, gemiddeld zo’n 1 á 2 uur per maand.
Dit is een vrijwilligersfunctie, dus er zal geen financiële beloning zijn. Wel draag je bij aan het functioneren van onze vereniging én zal je door het vervullen van deze taak vrijgesteld worden van betaling van de vrijwilligersbijdrage.
Heb je interesse of heb je vragen? Mail dan naar Clubvan50@vvzuidland.nl. We nemen dan z.s.m. contact met je op.