Aflevering 17 - "Leer de trainer kennen 2"

28 juni 2021 16:15

Met vandaag het laatste interview van Jeroen Versprille

Wat is jouw naam en hoe oud ben je?

Mijn naam is Jeroen Versprille. Ik ben 48 jaar, getrouwd met Debora en heb twee kinderen Sven en Tessa en Sven speelt in het eerste van Zuidland.

Wat doe je in het dagelijks leven?

In mijn dagelijkse leven ben ik calculator bij Wiko Isolatietechniek & Steigerbouw.

Waarom wilde je trainer worden?

Ik ben er eigenlijk gewoon ingerold, toen Sven ging voetballen bij de voetbalschool van VV Spijkenisse ben ik daar gaan helpen met trainen ik vond dat zo leuk dat ik er mee door ben gegaan.

Wanneer ben je begonnen met het trainerschap?

Ik ben met trainen begonnen rond mijn 30e

Hoe lang train je al bij vv Zuidland?

Dit wordt mijn tweede seizoen bij vv Zuidland

Bij welke clubs ben je nog meer allemaal trainer geweest?

Ik ben hiervoor trainer geweest bij vv Spijkenisse, waar ik de elftallen 013-1, 015-1, 017-1 en 019-1 heb mogen trainen.

Heb je zelf ook gevoetbald en zo ja bij welke clubs?

Ik heb zelf altijd bij Sco’63 gespeelt en daar heb ik een aantal jaar Tom Larssen als trainer gehad.

Wat was jouw mooiste voetbaljaar (en) ?

Als trainer heb ik 2 seizoenen die erboven uit steken, dit was het kampioenschap in seizoen 2014 -2015 met vv Spijkenisse 015-1 in de derde divisie en het seizoen 2016 2017 met vv Spijkenisse 017-1 hier werden wij 3e in de 2e divisie achter JVOZ en VVV. Dat seizoen hebben wij ook de KNVB beker en Rijnmond cup gewonnen tevens hebben wij ook de nacompetitie gespeelt voor promotie naar de 1e divisie helaas hebben wij dit niet gered.

Wat was het lastigste team waar je als trainer ooit tegen gespeeld hebt?

Dat was in het seizoen 2016 2017 met Spijkenisse 017-1 tegen JVOZ uit, dit was de wedstrijd om een goede stap te zetten naar het kampioenschap in de 2e divisie, deze wedstrijd hebben wij daar terecht verloren met 3 – 1. JVOZ werd uit eindelijk ook de terechte kampioen dat seizoen.

Hoe ziet jouw dreamteam eruit met spelers die je ooit hebt getraind ?

Dat vind ik erg lastig om te doen, gezien ik met meerdere goede voetballers heb mogen trainen en dat nog steeds doe. Je mag er uit eindelijk maar 11 opstellen en dat gaat mij niet lukken haha.