Aflevering 13 - "Leer de speler kennen 2"

14 juni 2021 20:00

Met vandaag het interview van Olivier de Man

Wat is jouw naam en hoe oud ben je?
Ik ben Olivier de Man en ik ben 21 jaar oud

Wat doe je in het dagelijks leven?
Ik volg een opleiding op het STC Waalhaven voor coördinator havenoperaties. Dit is 4 dagen werken en 1 dag school. Ik werk die 4 dagen bij Hooymeijer in Vlaardingen maar ben voor volgend jaar aangenomen bij ADM Europoort. Hiernaast drink ik graag een biertje en hou ik ervan om naar feestjes te gaan.

Wanneer ben je begonnen met voetbal?
Toen ik een jaar of 6 was, ik moest eerst mijn zwemdiploma’s A en B halen.

Hoe lang speel je al bij vv Zuidland?
Helaas was dit pas mijn 1e jaar bij Zuidland maar ik denk dat er nog vele zullen volgen.
Bij welke clubs heb je allemaal gespeeld?
Ik ben begonnen bij Spijkenisse hier heb ik nog in het 1e gevoetbald. Toen ben ik naar Ohvv gegaan en nu zit in bij Zuidland

Wat is je favoriete positie in het veld?
Keeper

Wat deed je om fit te blijven in de Corona tijd?
Ik deed elke week wel hardlopen en fitness. Nu ben ik vooral veel bezig in de gym.

Wat was jouw mooiste voetbaljaar? Maakt niet uit welk team.Kunnen ook meerdere seizoenen zijn.
In de C1 van vv Spijkenisse toen we kampioen werden in de 3e divisie onder leiding van Jeroen Versprille. Individueel was dit ook een topseizoen aangezien ik hierna werd gescout voor Ado en Feyenoord

Wat was het lastigste team waar je ooit tegen gespeeld hebt?
Ik heb ooit in de E1 tegen Ajax E1 gespeeld. We verloren 11-1, was een leuke pot verder.

Wie is jouw meest favoriete trainer waaronder je gevoetbald hebt? En waarom?
Dat moet Jeroen Versprille zijn. Ik heb hem zo vaak als trainer gehad en ook al als jong ventje. Van hem heb ik super veel geleerd van het spelletje en nu leer ik nogsteeds veel van hem. Daarnaast is het een hele gezellige man waarmee iedereen kan lachen.

Hoe ziet jouw dreamteam eruit met spelers waarmee je hebt samengespeeld of nog speelt

Screenshot_20210614-200906_LINEUP11.jpg