Aflevering 10 - "Leer de speler kennen 2"

2 juni 2021 15:00

Met vandaag het interview van Jarno Bal

Wat is jouw naam en hoe oud ben je?

Mijn naam is Jarno Bal en ik ben 20 jaar oud

Wat doe je in het dagelijks leven?

Ik zit nu in mijn laatste jaar van me Mbo-opleiding sport en bewegen. Verder spreek ik graag met vrienden af om in het weekend wat te gaan drinken

Wanneer ben je begonnen met voetbal?

Ik ben begonnen met voetballen toen ik 4 jaar oud was

Hoe lang speel je al bij vv Zuidland?

Ik speel nu 3 jaar bij Zuidland

Bij welke clubs heb je allemaal gespeeld?

Voordat ik naar Zuidland kwam heb ik altijd bij Spijkenisse gevoetbald

Wat is je favoriete positie in het veld?

Vroeger speelde ik altijd het liefst op het middenveld maar sinds me loopvermogen wat minder is geworden vind ik het ook leuk om centraal achterin te spelen.

Wat deed je om fit te blijven in de Corona tijd?

In het begin ben ik een aantal keer gaan hardlopen maar hier ben ik wel al na een paar weken mee gestopt omdat ik er niet de motivatie voor had.

Wat was jouw mooiste voetbaljaar?

Mijn mooiste voetbaljaar was toen ik bij Spijkenisse in de C1 voetbalde. We speelde toen 2de divisie en zijn daarin volgens mij 3de geworden. Dit is ook het jaar dat ik zelf denk ik het beste was.

Wat was het lastigste team waar je ooit tegen gespeeld hebt?

Toen ik van de E naar de D ging was onze eerste wedstrijd gelijk tegen de D1 van Excelsior. Na 5 minuten stonden we al met 0-6 achter. Het is uiteindelijk 0-17 geworden.

Wie is jouw meest favoriete trainer waaronder je gevoetbald hebt? En waarom?

In de jeugd heb ik een paar jaar me vader als trainer gehad (René Bal). Ik heb in die tijd veel geleerd. Voor de wedstrijd gaf hij altijd maar een korte wedstrijd bespreking maar het was wel altijd duidelijk wat iedereen moest doen. Als assistent trainer had ik toen Ed de Regt en die wist altijd precies iets te zeggen waardoor ik het beste uit mezelf haalde

Hoe ziet jouw dreamteam eruit met spelers waarmee je hebt samengespeeld of nog speelt?Team_Ball.jpeg