Aflevering 9 - "Leer de speler kennen 2"

31 mei 2021 9:00

Met vandaag het interview van Glenn Loomans

Wat is jouw naam en hoe oud ben je?

Mijn naam is Glenn Loomans en ik ben 20 jaar oud.

Wat doe je in het dagelijks leven?

Sinds een maand ben ik werkzaam bij Vertex DG, als DG Employee. Hiervoor was ik werkzaam bij SGS. Voor de rest sport ik soms doordeweeks en drink ik een biertje in het weekend.

Wanneer ben je begonnen met voetbal?

Ik voetbal sinds mijn 5e bij vv Zuidland.

Hoe lang speel je al bij vv Zuidland?

Al 15 jaar lang voetbal ik met plezier bij deze mooie club .

Bij welke clubs heb je allemaal gespeeld?

Ik ben nooit weg gegaan bij vv Zuidland en als alles zo blijft gaan zoals het nu gaat zal ik ook nooit weg gaan.

Wat is je favoriete positie in het veld?

Mijn twee favoriete posities zijn spits en centraal achterin.

Wat deed je om fit te blijven in de Corona tijd?

Ik begon met heel veel sporten in de sportschool en thuis, ook deed ik grote rondes wielrennen met een aantal gasten. Sinds de sportscholen dicht gingen en de voetbal trainingen weer begonnen heb ik het alleen bij voetbaltrainingen gehouden.

Wat was jouw mooiste voetbaljaar? Maakt niet uit welk team.Kunnen ook meerdere seizoenen zijn.

In de D ben ik twee keer kampioen geworden ,dat waren twee leuke jaren. Maar het jaar wat mij het meest zal bij blijven was het 019-1 seizoen, waar we de finale van de nacompetitie haalde voor de 4e divisie. De wedstrijd bij Foreholte uit zal ik nooit vergeten.

Wat was het lastigste team waar je ooit tegen gespeeld hebt?

Fc Dordrecht C1, denk dat wij daar met een nulletje of 13 het veld afgestuurd werden.. haha

Wie is jouw meest favoriete trainer waaronder je gevoetbald hebt? En waarom?

Als jeugd trainer heb ik het meeste geleerd van Andrew de Ruiter. Nu heb ik Jeroen Versprille als trainer en dat is toch wel mijn beste trainer tot nu toe.

Hoe ziet jouw dreamteam eruit met spelers waarmee je hebt samengespeeld of nog speelt

thumbnail_Screenshot_20210531-091458_LINEUP11.jpg