Inzameling van oud papier/karton! - Voetbalvereniging Zuidland

Inzameling van oud papier/karton!

23 augustus 2022 23:30

Hulp gezocht voor de inzameling van oud papier/karton!

Onze huidige vrijwilligers zijn niet meer de jongste en kunnen wel een handje gebruiken in het oud papier en karton.

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die kunnen helpen met:

1. Het opslaan van karton in de containers. Van maandag tm vrijdag, van 09:30 tot 11:30 uur, of: op een van deze dagen.

2. Rijden en ophalen van karton/papier in Winkelcentrum Zuidland. Donderdagen van 09:30 tot 11:30, iemand met auto en trekhaak.

3. Het schoonmaken van de kleedkamers. Van maandag tm vrijdag, van 09:30 tot 11:30 uur, of: op een van deze dagen.

4. Het leegmaken van de kleine container en vervolgens het karton op te slaan in de grote containers en deze afsluiten. Van woensdag tm vrijdag, van 18:00 tot 19:00 uur, of: op een van deze dagen.

Natuurlijk hopen we op meerdere personen die hun hulp aanbieden. Er kan dan een schema gemaakt worden, zodat je niet elke dag aanwezig hoeft te zijn.

Aanmelden via een mailtje naar vrijwilligers@vvzuidland.nl

oud_papier_002.jpg

Lees meer over: