Zuidland verliest van SSS in Klaaswaal. - Voetbalvereniging Zuidland

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Zuidland verliest van SSS in Klaaswaal.

Zuidland verliest van SSS in Klaaswaal.

SSS 1

2 - 1

vv Zuidland 1

Competitie

2e klasse D

Datum

6 oktober 2018 14:30

Scheidsrechter

Albert de Jong

Accommodatie

Onbekend

Zaterdag middag hebben de spelers van trainers De Haan en Rapmund zichzelf dik te kort gedaan door met 2-1 van SSS in Klaaswaal te verliezen.

Een zeer dominante 1e helft werd er door Zuidland gespeeld waar het duidelijk de bovenliggende partij was. Met volop 100% kansen die buiten de 0-1 in de 9e minuut een schot van Berkhout na aangeven van De Macker onbenut bleven. Zo ging Zuidland met een veel te magere 0-1 de rust in.

Ja, dan kan je er vergif op innemen, dat er een totaal andere 2e helft zou aan kunnen komen. SSS geloofde er nog in en was een stukje meer gedreven dan onze Zuidlandse blauwhemden. In de 54e minuut konden we de gelijkmakende treffer noteren, deze kwam van het hoofd van  Van De Zande na een voorzet  van De Cauwer. Toen keerde helemaal het geloof terug bij SSS, dat er meer mogelijk was. Een goed schot van Zuidland spits de Macker werd uitstekend tot hoekschop verwerkt door SSS 2e doelman Minnes. Ja, en als je dan het toch over hoekschoppen gaat hebben. Deze wedstrijd 3-13 in het voordeel van Zuidland dan kan je niet veel anders concluderen, dat die zeer matig genomen werden deze zonnige zaterdagmiddag vooral als ze 8 keer door de keeper eenvoudig uit de lucht geplukt worden.  SSS bleef meer aandringen en kwamen er enkele goede mogelijkheden. Ook Zuidland liet nog wat kansjes liggen o.a. V.D. Steen die over kopt vanuit een hoekschop van  Michelsen.  Een voorzet van De Macker die Rapmund over schiet.  Een hoek schop van Verlaan wordt naast gekopt door De Hoog. Die zelfde De Hoog schiet iets later ook vanuit de 2e lijn over het doel van Minnes. We konden er op wachten als je zelf de kansen niet maakt, dan doet je tegenstander het wel minuut 77 een prima solo van SSS aanvoeder Van Der Linden die dan ook nog eens doeltreffend afsluit en 2-1 voorsprong SSS liet noteren. De daarna genomen aftrap was alles zeggend voor het niveau waar Zuidland op dat moment in de wedstrijd zat. De bal werd zonder enige gedachte diep in de ruimte gespeeld tot doeltrap. Wel nam Zuidland nog een initiatief voor een klein slot offensief in de laatste minuten. Een uitstekend geplaatst schot van De Macker wordt laag bij rechterdoelpaal met een fabelachtige snoekduik weggekopt tot hoekschop door SSS verdediger Gerritse.  Niet veel later viel het laatste fluitsignaal van de goedleidende scheidsrechter De Jong.

Volgende week zaterdag 13 oktober speelt Zuidland thuis tegen koploper Spirit om 14:30 uur.  

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!