Scheidsrechter

Richard Steenbergen

Accommodatie

Onbekend

Zuidland heeft j.l. zaterdag met 0-4 verloren van Nieuwenhoorn. Het team van Peter de Haan speelde een goede eerste helft van deze wedstrijd waar het zeker verdiend had om met een voorsprong de rust in te gaan. Echter de kansen bleven onbenut en was het Nieuwenhoorn die in de 45e minuut met een zondagschot op een 0-1 voorsprong kwamen. Tuurlijk wel effectief als je de enige mogelijkheid ook gelijk weet te benutten. Na de rust viel al vrijsnel in de 47 e minuut de 0-2 door een eigendoelpunt. Daarna speelde Nieuwenhoorn de wedstrijd op een volwassen wijze uit en kwam het niet meer in gevaar en wist het zelf nog 2 keer het doelnet te te raken in de 80e en 84e minuut, waardoor het met een ruime 0-4 winst van het veld afstapte na het laatste fluitsignaal van de uitstekende leidende scheidsrechter Richard Steenbergen.